27 martie sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului

Amorul teatral… omnia vincit!
La 27 martie sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului. Este nobilul prilej de a aplauda tuturor celor care participă la crearea magiei scenece. Dar în primavera 2020, sărbătoarea se anunță a deveni una cu adevărat shakespeariană: A fi sau a nu fi. Coronavirusul a contramandat Gala Premiilor UNITEM, care urma să preceadă la Bălți omagierea Zilei Măriei Sale – Teatrul. Dar instituita Stare de Urgență nu are cum să desființeze spiritul sărbătorii mondiale, ce regizează și montează în scenă cele mai sublime și mai profunde emoții umane.
Astăzi, întreaga breaslă teatrală primește felicitări, fie virtual sau familial, căci majoritatea angajaților instituției sunt cupluri, dragostea cărora este înnodată gordian de Artă. Iar spectatorii și admiratorii
Teatrului în semnificația lui 27 martie, marcat totuși de carantină, au exuberanta și unică în felul ei motivație – de a aplauda neobosiții luptători de pe baricada Cortinei teatrale. Pentru cei care reprezintă forța de comunicare a artei scenice, astăzi, la ora de seară… a spectacolelor amânate, propunem să ne solidarizăm în aplauzele iubirii pentru Thalia. Amor omnia vincit!

Urmăriți-ne în rețelele sociale
Facebook

Youtube

Instagram

Anunțuri
Ordin cu privire la aprobarea condițiilor de acces pe proprietate publică aflată în gestiunea I.P. Teatrul Național de Stat „Vasile Alecsandri”

AVIZ DE REORGANIZARE

Locuri de munca
Angajări actori

Contacte și administrație
Director general
VEACESLAV (SLAVIAN) VLAD Artist al Poporului
Director artistic
Constantin Stavrat Artist al Poporului
Adresa
3100 mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri 1
Telefon
+373 (231) 2-00-05
Rezervarea biletelor
+373 (231) 2-20-83
E-mail
tnb@tnb.md
Sponsorii